برگزاری مراسم عاشورای حسینی برگزاری مراسم عاشورای حسینی به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی در مؤسسه فرهنگی الرحمن مراسم عزاداری برگزار گردید.در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین جمال ایزدی (معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان رضوی) به بیان اهمیت قیام و اهداف امام حسین علیه‌السلام پرداختند. همچنین آقایان فرج‌اله شکری و محمدباقر نگهداری به قرائت زیارت عاشورا و مداحی پرداختند.
احداث مجتمع الرحمن احداث مجتمع الرحمن الْمَالُ وَالْبَنُونَ زِينَةُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَالْبَاقِيَاتُ الصَّالِحَاتُ خَيْرٌ عِنْدَ رَبِّكَ ثَوَابًا وَخَيْرٌ أَمَلًا اموال و فرزندان، زينت زندگى دنياست؛ و باقيات صالحات (آثار ماندگار شايسته) ثوابش نزد پروردگارت بهتر و اميدبخش‌تر است. با توجه به ضرورت توسعه ساختمان و فعالیت‌های مؤسسه الرّحمن، یکی از خیرین محترم زمین مؤسسه را به متراژ 2200 مترمربع خریداری و وقف توسعه مؤسسه نمود؛ تا یک مجتمع فرهنگی مذهبی و آموزشی شامل: مسجد، فاطمیه، دارالقرآن، کتابخانه و مدرسه آموزشی و اماکن...
روز مادر روز مادر به مناسبت میلاد پرخیر و برکت دختر گرامی نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و روز مادر برنامه های متنوعی جهت نونهالان مهدکودک و پیش دبستان الرحمن به شرح ذیل برگزار شد.  1- مراسم جشن و مولودخوانی  2- برپایی نمایشگاه در این نمایشگاه کودکان از نقاشی و کاردستی خود، که به مناسبت روز مادر درست کرده بودند؛ بازدید نمودند. 3- صرف ناهار جشن همراه با پذیرایی ناهار از کودکان خاتمه یافت.
اطعام غدیر واقعه غدیر که به موضوع امامت امیرمومنان و جانشینی پیامبراکرم صلی الله علیه و آله اشاره دارد، موضوع اتصال نبوت به امامت و از مهمترین اعیاد مسلمانان به شمار می‌آید. در احادیث شیعه تعابیری هم چون عیدُاللهِ‌ الاکبر (بزرگ‌ترین عید الهی)، عید اهل بیت محمدصلی الله علیه و آله و اشرف الاعیاد (والاترین عید) برای این روز به کار رفته است. واقعه غدیر صرفا نام یک سرزمین نیست بلکه یک تفکر است و نشانه ای از تداوم خط نبوت می باشد. غدیر روز اکمال دین، اطعام نعمت و روز خوشنودی خداوند است. یکی از اعمال این روز اطعام...
جایگاه و مقام حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام جایگاه و مقام حضرت عبدالعظیم (علیه‌السلام) مهم‌ترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی آستانه حضرت عبدالعظیم (علیه‌السلام) برابری فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء است. شیخ المحدّثین، صدوق، از محمد بن یحیی عطّار (که یکی از اهالی ری است) این‌گونه نقل کرده که: خدمت امام هادی (علیه‌السلام) رسیدم. ایشان فرمود: «کجا بودی؟» گفتم: حسین بن علی (علیه‌السلام) را زیارت کردم. امام هادی (علیه‌السلام) فرمود: أما إنّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ...

از دیدگاه قرآن کریم و در سیره‌ی پیشوایان معصوم: صله‌‌رحم، وظیفه‌ای دینی است و جایگاهی ویژه دارد که با انجام آن، به خدا نزدیک می‌شویم. صله‌‌رحم نه تنها یک ارتباط اجتماعی، بلکه یک عبادت دینی است که از ارحام طبیعی (با محوریت زن و مرد در خانواده) شروع می‌شود و تا همه مؤمنان، به عنوان برادران دینی گسترش می‌یابد. صله‌‌رحم آثار و برکات فراوانی در دنیا و آخرت به دنبال خواهد داشت؛ همانطور که قطع‌رحم تبعات و محرومیت‌هایی در پی دارد. تا آنجا که نمی‌توان به هر بهانه‌ای از انجام این وظیفه‌ی عبادی بی‌اعتنا بود؛ مگر آن که، مخالفت با ولایت و ترس گمراهی در میان باشد.

مفهوم‌شناسی صله‌رحم:

1- صله‌‌رحم یعنی حفظ پیوندهای خانوادگی و همچنین حفظ پیوندهای مکتبی و پیروی از خط ولایت.

2- ارحام به دو گروه تقسیم می‌شوند:

الف) ارحام طبیعی اعم از نسبی و سببی.

ب) ارحام دینی (إِنَّمَا المُؤمنونَ إِخوَه...)

3- مصادیق صله‌رحم عبارت است از: دیداری، زبانی، عاطفی، مالی و فعلی(امدادرسانی)

آثار صله‌‌رحم براساس قرآن و روایات:

1- صلهرحم زمینهساز انفاق و هر دو زمینهساز امربه معروف و نهی از منکر میشود. (نور/ 27)

2- پیامبر خداصلی الله علیه و آله و سلم: دید و بازدید، محبّت را افزایش می‌دهد.

3- امام باقرعلیه‌السلام: درون خانه‌هایتان با یکدیگر دیدار کنید؛ زیرا این کار امر ما را زنده می‌کند و رحمت خدا بر آن بنده‌ای باد که امر ما را زنده کند.

4- صله‌رحم، باعث زیاد شدن نفوس، تزکیه اعمال، دفع بلا، برکت اموال، طولانی شدن عمر، گسترش روزی، محبوبیت در میان بستگان، تأخیر در مرگ، آسان شدن سکرات موت و... می‌شود.

تبعات قطع‌رحم براساس قرآن و روایات:

1- مقدمه قطع رابطه‌ها و قطع‌رحم، شکستن پیمان‌های الهی است و فرجام قطع‌رحم، فساد در روی زمین و لعنت پروردگار و مجازات اخروی است. (رعد/ 25)

2- قطع‌رحم، باعث محرومیت از بهشت، سبب فقر و تنگدستی، مستوجب لعن الهی، سبب ناامنی، ناتوانی از درک حقایق و... می‌گردد.

 

منابع:

1- تفسیر نمونه، آیت الله مکارم شیرازی.  

2- تفسیر نور، استاد محسن قرائتی.            

3- میزان‌الحکمه، آیت الله محمّدی ری‌شهری.      

4- عبادات اجتماعی، استاد محمدحسین الهی‌زاده.

نشریات

اوقات شرعی

آمار سایت

کاربران
25399
مطالب
233
نمایش تعداد مطالب
921122